Long Time No See


DATUM: 2014-09-26 | TID: 16:22:00
KATEGORI: Allmänt - 0 Kommentarer
De senaste veckorna har inte varit särskilt händelserika, utan har mest bestått av att räkna matte och plugga biologi. Vi har ett uppehåll på några veckor där vi inte har några biologiföreläsningar, och matten läser jag ju på distans, så jag har spenderat mycket tid hemma.
 
 
 
I går beställde jag hem den här klänningen från ASOS. Min storlek var slutsåld i Monkis webbshop, så jag blev glad när jag upptäckte att ASOS sålde samma klänning.
 
Edit: Jag har ingen aning om varför texten och bilden har flyttats åt höger. Hela blogg.se verkar krångla för mig just nu. Om någon har en idé om varför det blir såhär - skriv gärna en kommentar.

Torsdag


DATUM: 2014-09-11 | TID: 14:40:52
KATEGORI: Allmänt - 0 Kommentarer
 
Efter två dagar med föreläsningar i biologi är det idag dags för självstudier. Målet för dagen är att skriva en sammanfattning av kapitlet Cellers byggnad. Imorgon ska vi på exkursion i skogen, och om väderprognosen stämmer kommer det att bli fint väder.
 

The Sims 4 - Första intrycket


DATUM: 2014-09-09 | TID: 10:56:00
KATEGORI: The sims - 0 Kommentarer
I torsdags satt jag nästan och vaktade brevlådan. Varför? Jo, jag hade förhandsbokat The sims 4, och jag väntade på att det skulle komma med posten på realeasedagen. Nu har jag hunnit spela några timmar och fått ett första intryck, och jag tänkte därför dela med mig av några tankar om spelet. Eftersom jag har provat CAS-demon tidigare har jag spenderat den största delen av tiden i byggläget.
 
Karta över Willow Creek, en av de två städer där man kan bosätta sig i grundspelet.
 
 
Mitt första hus i The sims 4.
 
 
 
 
 Mina åsikter än så länge:
 
+ Gränssnittet är snyggt och känns modernt.
+ Byggläget har blivit enklare att jobba i. Att man kan justera höjden på grunder och att det finns tre olika vägghöjder är också ett plus.
+ Möblerna känns modernare, och växterna är finare och mer detaljrika än i The sims 3.
 
- Städerna känns väldigt små, och det finns få tomter att välja på när man ska bygga ett hus.
- Belysningen. Det är alldeles för mörkt inomhus, och det finns inga snygga taklampor. Vi får hoppas på att det kommer att gå att ladda ner snyggare lampor snart.

Ett första inlägg


DATUM: 2014-09-07 | TID: 17:13:19
KATEGORI: Allmänt - 0 Kommentarer
Efter att ha startat och lagt ned ett antal bloggar har jag nu bestämt mig för att göra ett nytt försök. Vi får se hur långt det räcker, men min förhoppning är att jag ska kunna hålla den här bloggen vid liv. 
 
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0